Plasztikkártya Nyomtatás, Plasztikkártya Gyártás

Plasztikkártya nyomtatás, plasztikkártya nyomtatás, plasztikkártya gyártás

Négy alapszín
Egyedi igényeid szerint kártyáidat nem csak fehér alapra tudjuk nyomtatni. VIP partnereidnek kérhetsz ezüst vagy arany színűt is. De dönthetsz a trendi átlátszó verzió mellett is.

Változó adatok nyomtatása
Kártyáidra külön felár nélkül kérhetsz vonalkódot, QR kódot vagy sorszámot.

Gyors szállítás
Megrendelés leadása után 4 -5 napon belül a kezedben tarthatod a kártyákat. Ha extra sürgős, akkor akár már 24 órán belül is.

Egyedi plasztikkártya gyártás
törzsvásárlói kártya | kedvezménykártya | névjegykártya | szoftveraktiváló | garanciakártya | beléptetőkártya | azonosítókártya | tagsági | chipes plasztikkártyák

Kérdésed van? Segítünk!


Hívj bátran a 06 20 4660 779-as telefonszámon és
kollégánk segít megválaszolni kérdéseidet.

QR kód, vonalkód, sorszám, fénykép, stb.

Még egyedibbé tennéd a kártyád? - Nem probléma!

Tegyél a kártyádra sorszámot, vonalkódot, QR kódot bátran, nem lesz felára a gyártása során.

Arra is lehetőséged van, hogy minden egyes kártyán más – más adat szerepeljen. Nincs más dolgod, mint Excel fájlban átküldeni a részünkre ezeket az adatokat a gyártás megkezdése előtt.

 

fehér, arany, ezüst és átlátszó alapon

Plasztikkártya - többféle színben

Ügyfeleink legnépszerűbb választása a fehér alap. Azért szeretik ezt a megoldást, mert erre az alapanyagra élénk színű, fotóminőségű grafikát nyomtatunk. A fehér alapon a legkisebb, 6 pontos betűk is kiválóan olvashatóak. De természetesen színes alapra is kérheted a kártyát.

Azonban, ha igazán exkluzív kártyát szeretnél partnereidnek (pl különböző fokozatú törzsvásárlói kártyákat), akkor bátran válaszd az ezüst vagy az arany alapanyagot! Ügyfeleid garantáltan le lesznek nyűgözve, ha kezükbe kapják. Fiatalos, trendi cég és termékpaletta mellé pedig az átlátszó plasztikkártya a legjobb választás.

Gondold végig, számodra melyik a legideálisabb és rendeld meg most!

expressz, akár 24 órás kivitelezés

Nagyon-nagyon sürgős? - Megoldjuk!

Alapesetben a gyártás 72-96 órát vesz igénybe. Azonban, ha csúszásban vagy, vagy valami miatt extra-hiper-szuper sürgősen kellenek a kártyák, bennünk ez esetben is bízhatsz.

Ha ránk bízod a grafikát is, akkor 5 – 6 nap alatt, ha kész grafikai anyaggal rendelkezel, akkor már 72 – 96 óra alatt a kezedben tarthatod a kártyáidat.

Kérj árajánlatot 1 perc alatt


Nem vagy még biztos benne, hogy milyen plasztikkártyát szeretnél? Nem baj. Kérj ajánlatot most és később szívesen pontosítjuk neked.
Elakadtál? Hívj a 06 20 4660 779-es telefonszámon és segítünk kiigazodni!

Gyakran Ismételt Kérdések


Mire jó még a plasztik?

Ha névjegyedet is plasztikra nyomtatod, akkor nem csak tartós darabot tudhatsz magadénak, de ügyfeleidet is azonnal lenyűgözheted! Nem sokan adnak ma még plasztik névjegykártyát! Ráadásul a plasztikkártya egy kiváló reklámfelület is, amelyre nem csak a személyes és céges adataidat teheted fel, hanem mondjuk egy QR kód alá egy speciális ajánlatot vagy üdvözletet is elrejthetsz! Ha átlátszó alapra kéred, a hatás még nagyobb lesz!

Hogyan tárold, hogy ne csússzon szét?

Nyilvánvaló tény, hogy a műanyag jobban csúszik, mint a papír. Ráadásul a plasztik kártya vastagabb is a papírnál. Ezért speciális, plasztik kártyáidat nem tárolhatod a hagyományos módon.

Mi erre is gondoltunk ám!

Kártyáidhoz tőlünk egyedi kartontokot vagy tartót is rendelhetsz. Nézz szét a plasztikkártya tartó tok, kártyatartó menüpont alatt is!

Plasztikkártya ár ha szokványosról szó sem lehet?

Egyedi elképzelésed egyedi gyártást és egyedi árakat kíván! Bátran mondj el nekünk mindent, akár a legmeredekebb elképzeléseidről is és mi igyekszünk azt megvalósítani! Két oldalas nyomtatás? Sok változóadat? Extrém szín és dizájn? Bennünk bízhatsz!

Ráadásul, nagyobb rendelési mennyiség esetén még vonzóbb plasztikkártya árakra számíthatsz!

Mit kínálj a VIP ügyfeleidnek?

Válaszd te is az egyik legnépszerűbb kártyánkat, az arany kártyát! Arany fóliáink rendkívül széles választékban érhetőek el, a mattól a csillogóig. A sárga aranytól az óaranyig. Kérj bátran fóliamintát, hogy megtaláld a hozzád legközelebb álló megoldást!

S ha még ennél is különlegesebb, exkluzívabb megjelenésre vágysz, kérd a tanácsunkat, sok szép megoldás van a tarsolyunkban ötlet gyanánt!

Plasztikkártyák specifikációi


Alapanyag

Fehér, Átlátszó, Arany, Ezüst
plasztikkártya anyag

Chip

MiFare, Hi-Co mágnescsík

Vonalkód típus

Code128, EAN-13, egyéb típusok is

QR kód

Változó adatokkal nyomtatható

Igazolvány plasztikkártya

Fényképminőségben nyomtatható

Sorszám

Minden típus elérhető

Utólagos felülnyomás

Lehetséges