Plasztikkártya Nyomtatás, Plasztikkártya Gyártás

Plasztikkártya Nyomtatás,
Plasztikkártya Gyártás

Saját plasztikkártyával növelnéd ügyfeleid hűségét?

  • Egyedi igényeid szerint kártyáidat nem csak fehér alapra tudjuk nyomtatni. VIP partnereidnek kérhetsz ezüst vagy arany színűt is. De dönthetsz a trendi átlátszó verzió mellett is
  • Kártyáidra külön felár nélkül kérhetsz vonalkódot, QR kódot vagy sorszámot
  • Megrendelés leadása után 4 -5 napon belül a kezedben tarthatod a kártyákat. Ha extra sürgős, akkor akár már 24 órán belül is
  • A minőségre 100% elégedettségi garanciát vállalunk!

Egyedi plasztikkártya gyártás
törzsvásárlói kártya | kedvezménykártya | névjegykártya | szoftveraktiváló | garanciakártya | beléptetőkártya | azonosítókártya | tagsági | chipes plasztikkártyák

QR kód, vonalkód, sorszám, fénykép, stb.

Még egyedibbé tennéd a kártyád? - Nem probléma!

Tegyél a kártyádra sorszámot, vonalkódot, QR kódot bátran, nem lesz felára a gyártása során.

Arra is lehetőséged van, hogy minden egyes kártyán más – más adat szerepeljen. Nincs más dolgod, mint Excel fájlban átküldeni a részünkre ezeket az adatokat a gyártás megkezdése előtt.

 

fehér, arany, ezüst és átlátszó alapon

Plasztikkártya - többféle színben

Ügyfeleink legnépszerűbb választása a fehér alap. Azért szeretik ezt a megoldást, mert erre az alapanyagra élénk színű, fotóminőségű grafikát nyomtatunk. A fehér alapon a legkisebb, 6 pontos betűk is kiválóan olvashatóak. De természetesen színes alapra is kérheted a kártyát.

Azonban, ha igazán exkluzív kártyát szeretnél partnereidnek (pl különböző fokozatú törzsvásárlói kártyákat), akkor bátran válaszd az ezüst vagy az arany alapanyagot! Ügyfeleid garantáltan le lesznek nyűgözve, ha kezükbe kapják. Fiatalos, trendi cég és termékpaletta mellé pedig az átlátszó plasztikkártya a legjobb választás.

Gondold végig, számodra melyik a legideálisabb és rendeld meg most!

expressz, akár 24 órás kivitelezés

Nagyon-nagyon sürgős? - Megoldjuk!

Alapesetben a gyártás 72-96 órát vesz igénybe. Azonban, ha csúszásban vagy, vagy valami miatt extra-hiper-szuper sürgősen kellenek a kártyák, bennünk ez esetben is bízhatsz.

Ha ránk bízod a grafikát is, akkor 5 – 6 nap alatt, ha kész grafikai anyaggal rendelkezel, akkor már 72 – 96 óra alatt a kezedben tarthatod a kártyáidat.

Kérj árajánlatot 1 perc alatt


Ha már pontosan tudod, mit szeretnél, töltsd ki bátran az itt látható ajánlatkérő űrlapot! Ajánlatkérésedet követően 12-24 órán belül a postafiókodban lesz neked szóló ajánlatunk. Kérd ajánlatunkat MOST!

Gyakran Ismételt Kérdések


Mire jó még a plasztik?

Ha névjegyedet is plasztikra nyomtatod, akkor nem csak tartós darabot tudhatsz magadénak, de ügyfeleidet is azonnal lenyűgözheted! Nem sokan adnak ma még plasztik névjegykártyát! Ráadásul a plasztikkártya egy kiváló reklámfelület is, amelyre nem csak a személyes és céges adataidat teheted fel, hanem mondjuk egy QR kód alá egy speciális ajánlatot vagy üdvözletet is elrejthetsz! Ha átlátszó alapra kéred, a hatás még nagyobb lesz!

Hogyan tárold, hogy ne csússzon szét?

Nyilvánvaló tény, hogy a műanyag jobban csúszik, mint a papír. Ráadásul a plasztik kártya vastagabb is a papírnál. Ezért speciális, plasztik kártyáidat nem tárolhatod a hagyományos módon.

Mi erre is gondoltunk ám!

Kártyáidhoz tőlünk egyedi kartontokot vagy tartót is rendelhetsz. Nézz szét a plasztikkártya tartó tok, kártyatartó menüpont alatt is!

Plasztikkártya ár ha szokványosról szó sem lehet?

Egyedi elképzelésed egyedi gyártást és egyedi árakat kíván! Bátran mondj el nekünk mindent, akár a legmeredekebb elképzeléseidről is és mi igyekszünk azt megvalósítani! Két oldalas nyomtatás? Sok változóadat? Extrém szín és dizájn? Bennünk bízhatsz!

Ráadásul, nagyobb rendelési mennyiség esetén még vonzóbb plasztikkártya árakra számíthatsz!

Mit kínálj a VIP ügyfeleidnek?

Válaszd te is az egyik legnépszerűbb kártyánkat, az arany kártyát! Arany fóliáink rendkívül széles választékban érhetőek el, a mattól a csillogóig. A sárga aranytól az óaranyig. Kérj bátran fóliamintát, hogy megtaláld a hozzád legközelebb álló megoldást!

S ha még ennél is különlegesebb, exkluzívabb megjelenésre vágysz, kérd a tanácsunkat, sok szép megoldás van a tarsolyunkban ötlet gyanánt!