Mappa

Mappa nyomtatás

egyedi céges mappa készítés

normál szállítással,
4 – 7 napon belül

már 25 darabtól
rendelhető

Mappa nyomtatás egyedi dizájnoddal egészen kis (25 db) mennyiségtől. A dossziék mérete úgy lett kialakítva, hogy kényelmesen elhelyezhesd bennük dokumentumaid. Felületkezelésként a megszokott fényes és matt fólián kívül kérhetsz különleges tapintású soft-touch vagy extra erős felületű karcmentes fóliát.

Kérdések és válaszok!

Gyakran felmerülő kérdések rendelés előtt

Mind a két papír kiváló választás.

Azoknak érdemes a 350 grammos papírt választani, akik a lehető legmerevebb tartású mappát szeretnék legyártatni. Ebben az esetben a fóliázást is érdemes kérni, ami megvédi a papírt a kirepedéstől és tovább növeli a mappa tartását.

A 300 grammos papír is egy jó tartású, egyébként névjegykártyákhoz is használt alapanyag. Az előzőnél jól láthatóan alcsonyabb az ára. Ráadásul jobban tűri azt, ha nem kerül rá fólia. Válaszd ezt, ha fontos az ár.

A fóliás felületkezelés megvédi a nyomatot, tartósabbá, szebbé vagy a különleges tapintású soft-touch fólia érdekesebbé teszi a mappád. Ha ezek az előnyök érdekesek számodra és nem probélma egy kis plusz költség válassz fóliás felületkezelést.

Fóliás felületkezelés elhagyható. Ebben az esetben is szép mappát kapsz kézhez tőlünk, de azzal számolnod kell, hogy a használat során a festék réteg kopni fog. Elsősorban az éleken. Tervezés során egy kis odafigyeléssel ezt „hibát” szinte észrevehetetlenné lehet tenni. Ilyen esetekben egyszerűen csak el kell hagyni a sötét tónusok használatát legalább a hajtásélek mentén.

Minden fóliás felületkezelés védi a mappa külső felületét a fizikai behatásoktól. De egyben módosítják is a színeket. Így a mappák megjelenése megváltozik, lássuk hogyan. 

Fényes fólia: Élénkíti a színeket, dinamikus megjelenést biztosít. Nagyon strapabíró a felülete jól ellenáll a karcokkal szemben.

Matt fólia: A legnépszerűbb fólia típus a meglévő hátrányai ellenére is. A színeket tompítja, visszafogja, ezáltal elegáns megjelenésűvé változtatja a terméket.
Legnagyobb hátránya, hogy egyáltalán nem tűri a felületi sérüléseket. Sötét alap esetén a zsíros kéz lenyomata is meglátszik rajta a karcok mellett.

Karcmentes fólia: A fenti matt fólia feljavított változata. A felülete meglehetősen kemény, kiválóan tűri a fizikai behatásokat. 

Soft-touch fólia: Matt felületet ad és egy különleges, bőrszerű tapintást. Egészen jól ellenáll a külső behatásoknak.

Mennyiségtől függően 3 – 10 napot vesz igénybe a gyártás. Sürgős esetben egyezetssünk a gyártás előtt.

A legtöbb esetben futárral szállítjuk ki a termékeket az országban. Személyes átvenni Budapest X. kerületében, Kőbányán lévő címünkön tudod.

Minden esetben a rendelés során megadott linken kell feltölteni a kész grafikát. Saját grafika elkészítéséhez rendelkezésre áll sablon fájl, amit itt tölthetsz le.

Amennyiben tervezésre vagy utólagos szerkesztésre van szükség küld el ugyan ezen a linken a meglévő anyagokat. Majd e-mailben írd meg, hogy milyen elképzelés szerint szerkesszük be vagy át a mappa grafikáját.

ÁRAJÁNLATKÉRÉS

  Nyomás

  Fólia

  MAPPA MINTA ÁRAK

  SPECIFIKÁCIÓ: 300g matt műnyomópapír, 4+0 külső oldalon nyomott,

  Mennyiség
  50 db
  100 db
  250 db
  500 db
  1000 db
  Ár

  789 Ft

  522  Ft

  495 Ft

  414 Ft

  259 Ft

  SPECIFIKÁCIÓ: 350g matt műnyomópapír, 4+0 külső oldalon nyomott,
  matt / fényes fóliával kezelve

  Mennyiség
  50 db
  100 db
  250 db
  500 db
  1000 db
  Ár

  889

  622 Ft

  535 Ft

  454 Ft

  299 Ft

  Az árak minta árak, minden esetben kérj egyedi ajánlatot. Az árak nettó árak, nem tartalmazzák a 27%-os áfát és darabonként értendők.

  Mappa ár