Zsinórfüles papírtáska, Szaténfüles papírtáska

Prémium megjelenésű, egyedileg branding-elt papírtáskák gyártása

Zsinórfüles papírtáska

Arculatodhoz igazítva
Papírtáskád teljesen az arculatodra szabjuk. Nem csak egy egyszerű logót tudsz feltenni táskádra, hanem a teljes külső felületet magadra szabhatod.

Különleges felületkezelések
Fokozd a prémium érzést papírtáskádon különleges felületkezelésekkel. Válassz soft-touch fóliát, formalakkot, aranyozást vagy dombornyomást.

Környezetbarát papírtáska legyen?
Környezettudatos vagy? Neked ajánljuk a 100% újrahasznosított barna vagy fehér színű kraft papírjainkat.

 

Egyedi papírtáska gyártás
zsinórfüles papírtáska | szaténfüles papírtáska | piskótafüles papírtáska nyomtatás | aranyozás | formalakkozás | tartós fóliázott kivitel | környezetbarát kraft alapanyag

Papírtáska. Szeretettel.


Fontos tudni az általunk készített papírtáskákról, hogy szívünkön viseljük, hogy tartósak legyenek! Nem a leggyengébb anyagból gyártjuk őket,mint sokan mások, amelyek egy használat után cafatokra szakadnak!

A mi táskáink tartósak, igényesek, és megerősített anyagból készülnek. A tartósságát plusz fóliával érjük el. Így akár 4-5 kg-nyi terhet is simán kibírnak!  Sőt! Ügyfeleid a vásárlás után akár hónapokig nyúzhatják, hozhatják-vihetik benne a személyes dolgaikat – tovább hirdetve ezzel Téged!

Ne feledd! Egy tartós, strapabíró papírtáska nem csupán “egyéjszakás kaland”!


Cégedet, márkádat, marketingüzenetedet akár még hosszú időn át közvetíti észrevétlenül, tudat alatt.

Ha csak a hölgyekre gondolunk, mindannyiunknak megjelenik az a kép a fejünkben, amikor a ridikül mellett a kis papírtáska is ott van, benne számtalan fontos dologgal… A finom ebéddel, uzsonnával… Egy jó könyvvel… Vagy egyéb más csajos cuccokkal…

Szóval, ha van lehetőséged választani, érdemes a nejlon helyett egy menő papírtáskára szavazni!

Nálunk, a PromoPrintnél közel 200 méretből választhatsz, és a megálmodott papírtáskádat a megrendelésleadásától számított 2 héten belül már adhatod is az Ügyfeleidnek, Vásárlóidnak.

Szín és dizájn? Amilyet csak szeretnél!


A táskád lehet bármilyen színű, dizájnú. Legyen zsinór vagy akár szatén füle, mi örömmel legyártjuk Neked!

Ha van már kész terved, örömmel megvalósítjuk Neked az általad választott méretű papírtáskára, De ha nincs, akkor se aggódj! Grafikai tervezéssel, 3D-s látványtervekkel örömmel segítünk Neked, hogy a lehető leglenyűgözőbb táskával örvendeztesd meg Ügyfeleidet!

(Ha nagyon szeretnéd, akkor akár piskótafüllel is, amit a magunk részéről nem igazán szoktunk javasolni, mert nagyon tudja vágni a kezet…
De ha egy piskótafüles egyedi papírtáska a szíved vágya, természetesen azt is teljesítjük Neked!)

Ne hezitálj tovább,bátran kérj ajánlatot, az még nem jár kötelezettséggel!


Nyugodtan jelezd, ha kérsz grafikai tervezést vagy 3D-s látványtervet is, ebben is készségesen segítünk Neked!

Töltsd ki ezt az ajánlatkérő formot, és jókedvű kollégánk, Kitti, (aki nem nyomul és semmire nem fog rábeszélni Téged), megkeres és segít elképzeléseid megvalósításában.

Kérj árajánlatot 1 perc alatt


Ha már pontosan tudod, mit szeretnél, töltsd ki bátran az itt látható ajánlatkérő űrlapot! Ajánlatkérésedet követően 12-24 órán belül a postafiókodban lesz neked szóló ajánlatunk. Kérd ajánlatunkat MOST!

“Csak” egy papírtáska. Vagy mégsem?


Zsinórfüles papírtáska

Nem is hinné az ember, hogy a legapróbbnak, legegyszerűbbnek tűnő dolgok adják az igazán maradandó vásárlási élmény savát-borsát…

Gondolj csak a Karácsonyra, vagy a Születésnapi Ajándékodra!
Ugye, hogy mennyire nem mindegy, milyen csomagolásban kapod meg a Neked szánt meglepetést?
És most gondolj az Ügyfeleidre! Akik nap mint nap vásárolnak Tőled! Gondolj arra, hogy mi az az élmény, mi az az apró plusz, amit TE szeretnél nyújtani Nekik! Megteheted, hogy a vásárolt termékeket egy 10 Ft-os csíkos nejlon szatyorban nyújtod át a fizetés után.
VAGY…

Ha szívesen áldozol párforinttal többet arra, hogy KELLEMES vásárlási élményt és HŰHA érzést adj át ügyfeleidnek, akkor dönthetsz a 100%-osan SAJÁT cégedre, SAJÁT színeidre szabott, EGYEDI, EXKLUZÍV megjelenésű,  vagy akár meghökkentően KREATÍV, csinos, praktikus zsinórfüles, vagy elegáns szaténszalag-füles papírtáska mellett.

Ha ez utóbbit választod, garantáljuk Neked, hogy Ügyfeleid úgy lépnek ki a boltodból, üzlethelyiségedből, vagy bemutatótermedből, hogy az marad meg bennük: TE nem a filléres, nejlonzacskós szolgáltató cég vagy.
Hanem egy igazi, figyelmes PROFI!

Egyedi papírtáska nyomtatás